HomeModellen

RapoWash douche-wc modellen

Het is misschien heel even wennen, maar dan al snel verslavend lekker: een douche-wc die het onderlichaam na de toiletgang reinigt met water. Deze prettige vorm van toilethygiëne – in veel oosterse culturen al eeuwenlang toegepast – verovert ook in het westen in rap tempo terrein. Geen wonder: frisser en schoner kan eigenlijk niet.

De RapoWash van Rapotec is, met al zijn wellnessfuncties, een prachtig voorbeeld van zo’n gerieflijke douche-wc. Met een krachtige waterstraal, waaraan lucht wordt toegevoegd, reinigt hij uiterst effectief. De RapoWash is op alle fronten een aanwinst voor de toiletruimte of badkamer: de ontwerpers hebben comfort en techniek weten te koppelen aan fraai design.

De douche-wc is bijzonder makkelijk te bedienen met de slanke afstandsbediening of met de controller aan de zijkant. Zo is de sterkte, de temperatuur en de positie van de waterstraal eenvoudig aan te passen.

De RapoWash Luxe 2.0 kent nóg meer extra’s zoals de verwarmde zitting, föhn, geurafzuiging en een ontkalkingsfunctie. De toiletzitting heeft een regelbare temperatuurmeter voor ieders comfort. De capacitieve sensor in de zitting zorgt voor beveiliging tegen ongewenst gebruik.
En dan nog twee snelkeuzeprogramma’s met persoonlijke instellingen die het gebruik nog luxer maken.

Zo eenvoudig kan het frisse gevoel van water zijn. Elke dag!

Bekijk de RapoWash Basic Bekijk de RapoWash Luxe 2.0 Bekijk de RapoWash Bold